Hvis «verdensbefolkningen» deltok i valget – hva ville resultatet bli?

SpesialPå nettstedet goodcountry kan alle avgi sin "stemme" i ulike nasjonale valg på the global vote. Det har selvfølgelig ikke noen betydning for hva som blir resultatet, men det er interessant å se om "verdensbefolkningen" ville stemt likt eller ulikt med befolkningen i det landet det gjelder. 

  • © NTB
  • Publisert:
  • Oppdatert:

På nettstedet goodcountry kan alle avgi sin «stemme» i ulike nasjonale valg på the global vote. Her skal det, ifølge nettstedet, også bli mulig å «stemme» i det norske stortingsvalget. Avstemmingen har selvfølgelig ikke noen betydning for hva som blir resultatet, men det er interessant å se om «verdensbefolkningen» ville stemt likt eller ulikt med befolkningen i det landet det gjelder.